Alpha S 1450 Plus

Betöltés...

Rendelési információk

RENDELÉS

A megfelelő termék kiválasztását követően kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel történhet telefonos vagy elektronikus (e-mail) úton is. Telefonos rendelést követően értékesítőnk minden kérdésére szívesen válaszol és végig vezeti a vásárlási folyamaton, hogy Ön minél hamarabb kézhez kaphassa a kiválasztott terméket. Elektronikus úton történő rendelés esetén pedig e-mail-ben érkeznek meg a további, vásárlással kapcsolatos teendők. 

 

Elektronikus rendelés esetén az ertekesites@agrohof.com (minden országban más) e-mail címre a következő adatokat kérjük megadni:

  • számlázási név és cím 
  • szállítási cím  ( ha nem egyezik meg a számlázási címmel)
  •  kiválasztott termék neve és opciók pontos megnevezése. 

A leadott  rendelést követően mindig küldünk visszajelzést a megadott email címre!

Telefonos rendelés leadásához kérjük vegyék a fel a kapcsolatot a beszélt nyelv vagy preferált régió szerinti értékesítőnkkel.  Elérhetőségeinket az oldal alján a Kapcsolatok menüpontra kattintva érheti el.

 

FIZETÉS

  1. Díjbekérő alapján: A rendeléskor megadott email címre díjbekérőt küldünk ki, melyre hivatkozva kell banki úton átutalni részünkre a feltüntetett bruttó összeget. 
  2. Utánvétel készpénzben maximum 500 ezer Ft-ig terjedő összeg esetén. (vagy ennek megfelelő összegű egyéb pénznem) 500 ezer Ft felett  kártyás fizetési módot tudunk elfogadni. Ebben az esetben érdemes ellenőrizni a kártya napi limitjét.
  3. Személyes átvételnél telephelyünkön, 1 nappal előre egyeztetés után lehet készpénzzel vagy kártyával is fizetni. 

SZÁLLÍTÁS

A kiszállítás várható dátumáról weboldalunkon, email-ben vagy értékesítőnket felkeresve tájékozódhat részletesebben.

  1. A kiválasztott szállítási módtól függetlenül, igyekszünk minél hamarabb kézbesíteni a megvásárolt terméket.
  2. Magyarországon vagy a határtól 1 órára normál kiszállítás. Maximum 4 munkanapon belül melynek ára mindössze 5000 Ft vagy 15 euró.  
  3. Normál kiszállítás az EU tagállamaiba. Maximum 5 munkanapon belül melynek díja nettó 100 euró. 
  4. Választhat Expressz szállítást (Magyarországon vagy a határtól 1 órára), miszerint a déli 12 óráig leadott és (bizonylattal igazoltan) kiegyenlített rendelését nettó 25 000 Ft vagy 80 euró ellenében másnapra kiszállítjuk.

Mezőgazdasági munkaeszközöknél a lerakodást minden esetben  a vevőnek kell megoldania. Ez történhet traktorra szerelhető emelővillával, daruval, targoncával stb.

Beüzemelési, felhasználási kérdésekben szakemberünk áll az Ön rendelkezésére.

Kérdése van? Hívjon minket bátran +36 30 488 7094, vagy írjon e-mailt (ertekesites@agrohof.com), amire 2-4 órán belül válaszolunk.