Visszahívás kérése

Gorenc

GRINDER 300

3 méteres kétlépcsős állású tárcsa

GRINDER 300

Termék ára

1 942 500 HUF+ ÁFA
Gyors kiszállítás

Képek

Paraméterek

 • Súly
  986 kg
 • MunkaszélességMunkaszélesség...
  3000 mm
 • Szállítás
  300 cm
 • Diskek átmérőjeDiskek átmérője...
  470 cm
 • Simító lapok számaSimító lapok száma...
  10 pcs

A gép használata ajánlott, ha a vetés előtti talajelőkészítés során talajegyenlítés, földcsomók szétverése, a minél egyenletesebb talaj készítése a célunk.

Előre szerelhető tárcsa. A gép a traktor előtti területen töri össze, egyenlíti a talajt, ezáltal a vetés előtti talajelőkészítés is hatásosabb, a sofőr is jobban látja a munkahelyszínét, a tárcsázás sebessége pedig észrevehetően felgyorsul. Hatékonyan műveli a talajt egyetlen járaton.

VEZETÉSI ÚTMUTATÁS / a csuklós felépítés lehetővé teszi, hogy haladás közben szabadon igazodjon a haladási irányba / ha csapszeggel van rögzítve, akkor a talajt csak egyenes vonalban ásza meg.

SZINTELEMELEMEK / állítható magasságú fogakkal rendelkezik; ha szükséges, megváltoztathatja a munkaszöget.

ELŐRE SZERELHETŐ GÉP, mellyel a talajt előkészítik, a vetés előtt a tápanyag-hasznosítás maximalizálása érdekében.

A tárcsák hidraulikus beállítása lehetővé teszi a fogak lejtésének és mélységének egyidejű beállítását. Lehetővé teszi a beállításokat a művelés közben és egyszerű kezelőszervekkel, megkönnyíti a munkavégzést.

KÉT SZINTES / megkülönböztethető két rugós-fogakkal. Erős vágása miatt nagyobb teljesítményt és hatékonyságot biztosít. Nehezebb aljzatok megmunkálására alkalmas, és lehetővé teszi a dőlési és talajművelési osztály hidraulikus beállítását. Lehetővé teszi a hidraulikus rendszer számítógépes vezérlését.

A csipkés lemezek lehetővé teszik a magasság és a dőlés beállítását. A szilárd szerkezet alkalmassá teszi nehezebb talajművelésre. Megszakítás nélküli áthaladást biztosít leállás vagy elakadás nélkül.

T - TURBO TÁCSÁK / szilárdabb szerkezetük miatt minden gond nélkül vágják be a művelési területet és hatékonyan művelik a legkezeletlenebb talajtípust is. A hullámlemezekkel kombinálva maximális hatást érnek el.

Videók

Munka közben

Vásárlás menete

Termék kiválasztása
Kosárba
Fizetés
Számla
Szállítás
Átadás

Termék ára

1 942 500 HUF+ ÁFA

Kérjen árajánlatot munkatársunktól!